We Walk
Ouder-Kind Weekend

In twee intensieve dagen gaan meerdere ouder-kind duo’s samen aan de slag in een mooie, uitdagende ‘back to basic’ omgeving.

Het doel van een Ouder-Kind Weekend

Doel van het Ouder-Kind Weekend is hen aan de hand van diverse uitdagende opdrachten en activiteiten zoveel mogelijk positieve ervaringen op te laten doen. Deze activiteiten zijn zoveel mogelijk afgestemd op de hulpvraag van ouder en/of kind en kunnen individueel of als groepsactiviteit worden gedaan. Veel voorkomende onderwerpen zijn samenwerken, rolverdeling en communicatie.

Bij ieder ouder-kind duo is een ervaren persoonlijk begeleider aanwezig die hen tijdens het gehele weekend begeleidt. Uiteraard zijn er naast de intensieve activiteiten ook voldoende momenten van ontspanning. Kortom een unieke ervaring die de band tussen ouder en kind op een spannende en uitdagende wijze versterkt. Het Ouder-Kind Weekend kan een onderdeel of een prima eerste stap zijn in een hulptraject van Punt Weerbaarheid of We Walk.

Zet de eerste stap!

Schroom niet om contact op te nemen. Wij nemen graag de tijd voor je om samen te kijken waarmee wij jou of jullie verder kunnen helpen. Zet vandaag de eerste stap, de vervolgstappen volgen vanzelf.

Stel uw vraag
of maak een afspraak

Wij helpen u graag verder.
Neemt u vrijblijvend contact op per e-mail of telefoon.

Contact per e-mailBel 06-15 54 82 51